045-5722243

Wat zeggen onze klanten over ProfCare en ProfCare Career?

Marieke van der Meer, re-integratiespecialist Keerpunt, brancheloket apotheken (2013)

“Hartelijk dank voor de voortgangsrapportage.
Graag wil ik je laten weten dat ik erg blij ben met onze samenwerking. Je bent een goede steun en begeleider voor betrokken klant. Daarnaast hou je mij goed op de hoogte van ontwikkelingen en je levert tijdig en goede rapportages aan. Ik weet dat het traject nog niet helemaal afgerond is.”

Met vriendelijke groet,
Brancheloket Apotheken

Marieke van der Meer
Re-integratiespecialist
 

Arbeidsdeskundige UWV bij beoordeling WIA dossier (2013)

“Zoals je waarschijnlijk wel zult weten moet ik eerst de re-integratie-inspanningen van de werkgever beoordelen. Eén van de onderdelen die ik daarbij moet toetsen is de adequaatheid van het traject 2e spoor. Dit is vaak een moeilijk item omdat de activiteiten van het re-integratiebedrijf meestal niet inzichtelijk worden gemaakt. In dit geval is dat echter heel anders. Ik heb zelden voortgangsrapportages van re-integratiebedrijven gezien waarin zo overzichtelijk alle ondernomen activiteiten worden opgenomen. Mijn complimenten hiervoor!!!!”

Met vriendelijke groet,

Arbeidsdeskundige, UWV


Jos Wetzels, outplacementtraject HBO+ gevolgd (2013)

“Ik ben mijn Outplacement traject begonnen nadat ik boventallig verklaard werd bij bedrijf X.
De activiteiten waar ik verantwoordelijk voor was werden ge-outsourced. Mijn team, waarvoor ik verantwoordelijk was, is inmiddels geheel verdwenen.

De HR adviseur stelde voor bij ProfCare het outplacement traject te volgen.
Gedurende het kennismakings-gesprek werd duidelijk dat er een "click" is met mijn coach. Dit is belangrijk voor mij want je gaat een periode samenwerken en je legt je ziel en zaligheid bloot om helder te krijgen wat je kunt en wat je wil EN vooral wat je niet wil.
De coach heeft mij de werkmap uitgelegd en ik ben begonnen aan de opdrachten die mij erg geholpen hebben om duidelijk te maken wat ik kan en wil. De vervolggesprekken verliepen steeds soepel, ik was enthousiast en heb er zowaar een werkstuk van gemaakt.
Gedurende de vervolggesprekken werd geëvalueerd of ik de opdracht goed begrepen had, en goed uitgevoerd had.
De vragen en tips van de coach hebben mij erg geholpen om in te kaderen wat ik kan en wil.

E.e.a. werd mede door haar hulp goed weergegeven op mijn Linked In site (viewed >70 x per maand) en het CV werd gepimped hetgeen tot meer dan 20 uitnodigingen voor gesprek leidde.

Waar ik heel veel aan gehad heb is mijn coach’s zin: "je hebt het ook toegelaten" .
Wat ik hiermee bedoel is dat ik vond dat ik aan het lijntje gehouden werd door bedrijf X i.v.m. een interne functie, die ik graag vervuld had maar waar het 2 maanden duurde voordat ik uitsluitsel kreeg dat ik het uiteindelijk niet geworden was.
De zin heeft ook geholpen om mij te laten inzien dat de relatie met mijn manager niet aan mijn wensen voldeed. Ik had assertiever tegen hem moeten zijn m.b.t. het stellen van doelen en van hem verwachten dat hij actief aan mijn verdere ontwikkeling bijdraagt. Ik mocht alles, kon alles, alles was goed, budget was nooit een probleem totdat duidelijk werd dat mijn afdeling geoutsourced zou worden. Ik heb hem nooit meer gezien, hij heeft alle afspraken met vage redenen gecancelled en ja, dat heb ik toegelaten. Het heeft toch 6-8 weken geduurd voordat ik dat door had.
Een leer voor de volgende keer. En let's move on.
Dat Move On heb ik zeer zeker gedaan. Op naar de volgende uitdaging. Ik heb een groot aantal gesprekken met potentiële werkgevers gehad en uiteindelijk besloten als freelancer aan de slag te gaan bij de Maastricht Health Campus, Clinical Affairs. Start up from scratch en dat is iets wat ik heel graag doe. Ik kan mijn kwaliteiten optimaal benutten, people motivation, focus on strength, diplomacy, gebruikmakend van mijn open en onbevangen houding. Ik heb er zin in.”
 

Marian Treur, 2e spoor traject gevolgd (2013)

Ik vond de gesprekken die ik met jou heb gehad erg prettig. Je weet zo goed alles te benoemen, en altijd zo positief. Ik ben blij dat je mijn re-integratie coach bent geweest, je hebt me met mezelf geconfronteerd, en dat was denk ik ook nodig om de knop om te krijgen. Ik ben blij dat ik me er voor open heb gesteld.
Je bent een supercoach.
 

Sandra K. na haar WIA-beoordeling (2012)

"Beste allemaal van Profcare,

Via deze weg wil ik jullie bedanken voor alle steun, geduld enzovoorts. Ik heb de telefoongesprekken met eenieder van jullie ervaren als zeer plezierig en zeker niet opdringerig om mij weer aan het werk te krijgen. Ik ben vanmorgen door de verzekeringsarts van het UWV volledig arbeidsongeschikt verklaard, in ieder geval voor de komende 4 maanden. Daarna word ik weer gekeurd.

Ik vind dat jullie stuk voor stuk top in jullie vak zijn. Ga zo door zou ik zeggen. Ik wens iedereen het beste en nogmaals bedankt voor alle vriendelijkheid aan de telefoon.

Groetjes van Sandra K."


Wilma H.  (2012) na een zes maanden durend outplacementtraject

"Jullie jobhuntcontact met potentiële werkgever X heeft zijn vruchten afgeworpen. Een van jullie consulenten heeft met de P&O-functionaris daar gesproken, als gevolg waarvan ik ben uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Het was een heel positief gesprek met diverse gesprekspartners. Ik vond het heftig, maar het was een hele leuke uitwisseling, een klik dus. Mooi zoals dat gaat! Ik ga daar nu ook een flexpoolcontract aan. Dankzij ProfCare en jullie begeleiding!"
 

Meer nieuws