045-5722243

Vacature Bedrijfsarts

ProfCare is een landelijk acterend casemanagementbureau dat voor een groot aantal werkgevers, de invulling van het arbodienstverleningsvraagstuk voor haar rekening neemt. Dit vanuit een maatwerkgedachte.  Momenteel maken wij gebruik van meerdere inkoopkanalen inzake de inzet van medische experts zoals de bedrijfsarts. ProfCare is bezig met het certificeren van haar dienstverlening. Om deze professionalisering verder door te voeren, willen wij gaan starten met een eigen bedrijfsarts die het een uitdaging vindt om dit verder samen met ons uit te bouwen. De rol van ProfCare in het verzuimproces is adviserend, waarbij we in beginsel kijken naar mogelijkheden en niet naar beperkingen en de opdrachtgever daar waar mogelijk ontzorgen.

ProfCare werkt met een multidisciplinair team van arbo-specialisten. Als expert met oog voor de context maken zij de verbinding tussen de curatieve en preventieve kant van gezondheid in beginsel met een relatie naar werk. Of u nu werkzaam bent als een bedrijfsarts, casemanager, consultant, arbeidsdeskundige of een andere professional; allemaal ondersteunen wij het individu op kennis, houding en gedrag. Waarbij wij geloven in de eigen verantwoordelijkheid van werknemer en werkgever.

De functie:

Binnen een groot netwerk op het gebied van bedrijfsgezondheid werk je vanuit het oplossingsgericht gedragsmodel, ‘denken in mogelijkheden’. Als bedrijfsarts werk je nauw samen met onze verzuimconsultants alsmede de verzuimbegeleiders bij onze opdrachtgevers. Dit kan een casemanager zijn, maar ook een arbeidsdeskundige, een HR-functionaris, etc. Hierdoor krijg je de ruimte om je te focussen op jouw professionaliteit.  Je bedient klanten van klein tot groot en in diverse sectoren. In samenwerking met een casemanager en andere deskundigen, adviseer je werkgever en werknemer over werk en gezondheid. Vanuit vakinhoudelijke kennis en ervaring vervul je richting casemanagers een coachende rol en je informeert en adviseert hen waar nodig.  Je houdt spreekuur voor onze klanten, dit kan vanuit het kantoor van ProfCare of bij de klant op locatie zijn. Wij houden de lijnen kort en je krijgt veel vrijheid in het uitvoeren van je werk. Je bouwt verder mee aan de energieke organisatie en weet de visie en werkwijze van ProfCare op een enthousiaste wijze uit te dragen naar derden.

De bedrijfsarts die wij zoeken voldoet aan de volgende eisen:

  • U bent geregistreerd bedrijfsarts.
  • U beschikt over ruime ervaring.
  • U vindt het een uitdaging om onze visie en missie in de praktijk te brengen.
  • U beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, bent flexibel en oplossingsgericht. 
  • U bent organisatie sensitief. 
  • U bent representatief.
  • U bent een teamspeler.
  • U bent in het bezit van een rijbewijs

Wij bieden een functie voor minimaal 20 uur per week in een bevlogen team in een uitdagende en inspirerende werkomgeving, waarin je met veel vrijheid en ondernemerschap je functie kunt ontwikkelen en uitoefenen. We investeren veel in je persoonlijke en professionele ontwikkeling en er is vrijheid en ruimte voor ideeën en inbreng. We bieden een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

We zoeken mensen die zich in deze werkomgeving gestimuleerd voelen om het verschil te maken. Die vanuit gevoel en gezonde alertheid de processen bij onze klanten kunnen begeleiden.

Indien u vragen heeft over deze functie kunt u contact opnemen met mw. A.C. Kramer-Simons, Algemeen Directeur 045-5722243.

 

Meer nieuws