045-5722243

Certificering

ProfCare is momenteel bezig met het verder certificeren van haar dienstverlening. ProfCare is ISO 9001:2015 gecertificeerd en wij hopen vanaf het tweede kwartaal 2018 als gecertificeerde arbodienst verder te gaan. Wij houden u hierover op de hoogte. 

Noloc

Op het gebied van loopbaanbegeleiding en mobilitet wordt ons team versterkt door een Noloc loopbaanprofessional. Noloc certificering kan worden verkregen door de loopbaanprofessional, die:

  • Diepgaande kennis en ervaring heeft op het gebied van mensgerichte vakken;
  • Één eigen deskundigheidsgebied heeft op basis van een afgeronde opleiding en bijbehorende ervaring, op HBO of universitair niveau of op basis van gecertificeerde EVC;
  • Een global beeld heeft van wat er speelt in andere expertisegebieden en weet waar die expertise te vinden is;
  • Ruime algemene werkervaring heeft en specifieke beroepservaring als loopbaanprofessional;
  • Kan diagnosticeren vanuit een brede kennis van loopbanen en arbeidsmarkt;
  • Op de hoogte is van methoden en technieken in het loopbaanadviesvak en deze schriftelijk en mondeling kan toepassen;
  • Inlevend, communicatief, reflectief, adviserend en ondersteunend is;
  • Vakliteratuur leest, training en opleiding volgt en systematische reflectie toepast om zichzelf te ontwikkelen.

Hobéon SKO

In ons arbeidsdeskundig team is sprake van Hobéon SKO certificering. Hobéon SKO heeft als doelstelling het onpartijdig vaststellen van vakbekwaamheid van personen voor het kunnen uitvoeren van beroepen, of nader omschreven taken, conform daarvoor geldende (internationaal) vastgestelde criteria of door betrokken partijen aanvaarde criteria.

Beroepsvereniging Jobcoaches Nederland

Deze beroepsverenigigng is een vereniging voor en door jobcoaches. De balngrijkste pijler van de beroepsvereniging was het opzetten van een register van jobcoaches.

Erkend leerbedrijf

Wij van ProfCare vinden het belangrijk om jong talent de mogelijkheid te bieden om praktijkervaring op te doen, passend bij de betreffende vakopleiding. Derhalve zijn wij sinds september 2012 een erkend leerbedrijf.

Ben jij op zoek naar een stage op administratief gebied? Neem contact met ons op voor een inventariserend gesprek.


Warning: session_write_close(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php56/sess_uns202b4p63ak8ivm1090e2307, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in /home/profcare/public_html/index.php on line 51

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/cpanel/php/sessions/ea-php56) in /home/profcare/public_html/index.php on line 51