045-5722243

Re-integratie advies

Met de invoering van de WIA is uw verantwoordelijkheid ten aanzien van re-integratie van uw medewerker aangescherpt. Externe re-integratie dient zo snel mogelijk te worden ingezet wanneer er duidelijkheid is omtrent de herplaatsingmogelijkheden van uw werknemer. Vanuit onze arbeidsdeskundige expertise zijn wij een volwaardige partij om u hierbij te ondersteunen. Bij ProfCare Career beschikken wij over een ruim bemeten netwerk en gedegen kennis ten aanzien van het hervinden van de balans tussen belasting en belastbaarheid.  

In onze re-integratiedienstverlening maken wij gebruik van een webbased monitoringtool, speciaal ontworpen voor de registratie, planning, bewaking en rapportage van alle re-integratie- en coachingsactiviteiten.

Re-integratiecheck

Na twee jaar ziekte beoordeelt het UWV het verzuim- en re-integratiedossier. De vraag is dan of werkgever en werknemer zich voldoende hebben ingespannen ten aanzien van de re-integratie van de werknemer. Indien het UWV deze inspanningen als onvoldoende beoordeelt, kan er maximaal gedurende één jaar een loonsanctie worden opgelegd. U als werkgever heeft er dus belang bij om vroegtijdig te weten of uw dossier 'poortwachterproof' is of dat u nog extra inspanningen dient te leveren. Met behulp van onze re-integratiecheck krijgt u antwoord op de volgende vragen: 

  • Zijn er arbeidsmogelijkheden?
  • Wat is de reden dat werknemer nog niet (volledig) aan het werk is?
  • Zijn de uitgevoerde acties adequaat?
  • Zijn er mogelijkheden om werknemer weer snel aan het werk te krijgen?
  • Is re-integratie mogelijk bij eigen of andere werkgever, in eigen of ander werk?
  • Kan er wellicht gebruik worden gemaakt worden van een aanvraag voor een verkorte WIA-wachttijd? 

Interesse in een vrijblijvend gesprek? Neem gerust contact met ons op!

Direct interesse in onze dienst? Vul ons aanvraagformulier in!

Jooble | Vacatures Nederland

 


Warning: session_write_close(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php56/sess_8n7lb4egvt6p120o8kkvupfc93, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in /home/profcare/public_html/index.php on line 51

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/cpanel/php/sessions/ea-php56) in /home/profcare/public_html/index.php on line 51