045-5722243

Verzuimbegeleiding

 
ProfCare is gespecialiseerd in verzuimbegeleiding bij reguliere arbeid en in het bijzonder flexarbeid. Wij leveren maatwerk voor een aantal grote landelijke payrollbedrijven, detacheringsbedrijven en uitzendorganisaties om de productiviteit en vitaliteit te vergroten. Ook sturen wij op schadelastbeperking voor de werkgever. Wist u dat één dag verzuim u als werkgever al snel € 200 kost (exclusief vervangskosten)?
 
Gedragscomponenten zijn zeer beïnvloedbare factoren in geval van ziekte. De casemanager speelt hier in eerste instantie een grote rol in. De bedrijfsarts wordt vervolgens, mede conform Wet Verbetering Poortwachter en in verband met demedicalisering, in een later stadium ingezet. Onze casemanagers richten zich vanuit een arbeidsdeskundige zienswijze op instroom beperkende en door- en uitstroom bevorderende activiteiten. Welke benutbare mogelijkheden heeft uw werknemer in relatie tot zijn arbeid? De secretaresse met een gebroken been is bijvoorbeeld in staat om haar administratieve werkzaamheden met behulp van een tijdelijke aanpassing uit te voeren.

Eigenrisicodragerschap Ziektewet

Wij zijn een van de eerste private uitvoerders van het eigenrisicodragerschap Ziektewet en hebben ons sinds 2010 gespecialiseerd in verzuimbegeleiding voor deze specifieke branche. Onze werkwijze op dit gebied is transparant en oplossingsgericht, teneinde voor u als werkgever de administratieve lasten en verzuimkosten te verminderen.

Meer informatie over verzuimbegeleiding?  


Warning: session_write_close(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php56/sess_vqgt33f356ul54gbmkhk94uuq6, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in /home/profcare/public_html/index.php on line 51

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/cpanel/php/sessions/ea-php56) in /home/profcare/public_html/index.php on line 51