045-5722243

Downloads

 

Algemene voorwaarden

Klik hier voor de algemene voorwaarden van ProfCare.
Klik hier voor de algemene voorwaarden van ProfCare Career. 

Privacyreglement

ProfCare BV respecteert de privacy van alle bezoekers van deze website en zorgt ervoor dat alle verschafte informatie vertrouwelijk wordt behandeld. Persoonlijke gegevens worden geenszins aan derden ter beschikking gesteld. Klik hier voor ons privacyreglement. 

Klachtenreglement

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Desondanks kunnen er situaties ontstaan waarbij u als klant niet geheel tevreden bent over onze dienstverlening en/of verbeterpunten aan wil dragen. Dit kunt u doen middels ons klachtenreglement. Wij zien een klacht als een suggestie om verbeteringen aan te brengen, zodat de kwaliteit van onze dienstverlening continu en optimaal gemonitord kan worden. Klik hier voor ons klachtenreglement.

Deskundigenoordeel van UWV

Re-integratie is een zaak tussen werknemer en werkgever. Soms loopt de re-integratie vast en komt u er als werknemer/werkgever er niet meer uit. Dan kunt u het UWV vragen om een onafhankelijk en deskundig oordeel over de situatie te geven.
 
 
 

 


Warning: session_write_close(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php56/sess_91kkfgjecbikmsq0mvkhesils0, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in /home/profcare/public_html/index.php on line 51

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/cpanel/php/sessions/ea-php56) in /home/profcare/public_html/index.php on line 51