045-5722243

MVO en Social Return

 
ProfCare Career BV is zeer actief op het gebied van MVO en Social Return. Het bedrijf is gevestigd in de Luciushof te Heerlen, een oud klooster dat in sociaal maatschappelijke context zeer belangrijk is voor de stad Heerlen. ProfCare Career BV zet mensen met een beperking/afstand tot de arbeidsmarkt en uitkeringsgerechtigde werklozen in op diverse gebieden. De aanwezige schoonmaakster wordt ingezet vanuit een WSW-situatie. Een van de administratieve medewerkers is werk aangeboden vanuit een WW situatie en een voormalig medewerker had een lopende WAO-uitkering. ProfCare Career BV vindt het, zeker gezien de aard van de dienstverlening, heel belangrijk om hierin maatschappelijk verantwoord te werk te gaan en de juiste kaders voor deze medewerkers te scheppen om op de reguliere arbeidsmarkt te functioneren.
 
Tevens heeft ProfCare Career BV ervoor gezorgd dat zij Ecabo gecertificeerd is, zodat kandidaten, die de Middelbare Beroepsopleiding doorlopen, de kans krijgen om hun skills en expertise verder te ontwikkelen. Ook aan andere doelgroepen wordt de mogelijkheid gegeven om een werkervaringsplek bij ProfCare Career BV te krijgen.
 
Daarnaast wordt het aantal ter beschikking gestelde auto’s voor de consulenten van ProfCare Career BV beperkt, om zo een klein steentje te kunnen bijdragen aan de vermindering van de uitstoot van uitlaatgassen. Ook wordt acht geslagen op het milieu als het gaat om het printen van documenten en bescheiden. Medewerkers zijn ge├»nstrueerd om zoveel mogelijk in digitale vorm te werken.
 
 

Warning: session_write_close(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php56/sess_hlpn04djq8rese9eijrr7u93n2, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in /home/profcare/public_html/index.php on line 51

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/cpanel/php/sessions/ea-php56) in /home/profcare/public_html/index.php on line 51