045-5722243

Wie zijn wij

ProfCare is in 2005 opgericht door Andy Kramer-Simons. Vanuit haar ervaring in de uitzendbranche, het HR vak en bij het UWV, weet zij als geen ander dat verzuimreductie en verzuimbegeleiding binnen juridische kaders bij flex-werknemers een andere aanpak en organisatie vergt dan bij werknemers met een regulier dienstverband. Zowel de inleenconstructie als de landelijke spreiding binnen deze tak van sport maakt verzuimbegeleiding voor deze specifieke doelgroep een uitdaging. Vanuit die invalshoek is ProfCare van start gegaan en heeft haar expertise uitgebreid op het gebied van arbodienstverlening en dan met name voor uitzendorganisaties, payroll- en detacheringsbedrijven. Ook heeft zij jarenlang op projectbasis ervaring opgedaan binnen de publieke sector (UWV, WSW bedrijf, Gemeenten).

ProfCare en ProfCare Career

ProfCare heeft in de loop der jaren naast uitbreiding van haar arbodienstverlening ook een aantal andere diensten toegevoegd. Momenteel bestaat het bedrijf uit twee units, namelijk ProfCare en ProfCare Career. ProfCare houdt zich bezig met verzuimbegeleiding, casemanagement, arbodienstverlening en arbeidsdeskundig advies. Bij ProfCare Career worden specifiek activiteiten uitgevoerd op het gebied van HR advies, werving en selectie, re-integratie, coaching, loopbaanbegeleiding en mobiliteitstrainingen. Ook is er een jobcenter beschikbaar.
 
In beide units wordt de dienstverlening aangeboden door teams van gecertificeerde professionals met verschillende achtergronden binnen de vakgebieden personeel en organisatie, sociale zekerheid, arbodienstverlening, management en mobiliteit. De senioriteit binnen onze organisatie zorgt ervoor dat wij een betrouwbare gesprekspartner zijn. Een pro-actieve aanpak en korte communicatielijnen zijn kenmerkend voor ons werkwijze organisatiebreed.

Beter met werk, beter door werk, beter in werk, beter naar werk

Onze doelstelling is het realiseren van de optimale inzet van het human capital van onze opdrachtgevers. Hierbij denken wij van binnen naar buiten. Na een duidelijke probleemverkenning is het resultaat gelegen in de zelfstandigheidbevordering van de desbetreffende partij. Wij nemen het probleem niet over, maar bieden handvatten tot zelfsturing. Hierbij bewegen wij ons op het vlak van de zorg voor personeel, de zorg over het personeel en de zorg voor het bedrijf. 


Warning: session_write_close(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php56/sess_gcv7j53f57o1btnkg8vp74eau3, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in /home/profcare/public_html/index.php on line 51

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/cpanel/php/sessions/ea-php56) in /home/profcare/public_html/index.php on line 51