045-5722243

Informatie over het coronavirus

Er zijn veel vragen rondom de uitbraak van het coronavirus. Op deze pagina informeren wij u over onze dienstverlening en waar u terecht kunt met uw vragen.

Telefonische bereikbaarheid

Op dit moment kunnen de wachttijden aan de telefoon langer zijn dan u van ons gewend bent. Wij doen onze uiterste best om iedereen zo spoedig mogeijk te woord te staan. Wilt u niet wachten? Stuur dan een e-mail naar care@profcare.nl.

Informatie voor werkgevers

In verband met de aangescherpte maatregelen die door het kabinet zijn genomen inzake het corronavirus, neemt ook ProfCare extra maatregelen. 

De zorg voor onze professionals en onze klanten staat voorop. 

Om verdere verspreiding van het virus te voorkomen, gaat ProfCare voorlopig alle geplande fysieke spreekuren omzetten naar telefonische consulten. Staan er voor uw medewerkers nog spreekuren gepland, dan zal ProfCare contact opnemen met uw medewerker(s) om de situatie rondom het spreekuur toe te lichten. 

Alle fysieke contactmomenten met onze overige professionals (casemanager, inzetbaarheidscoach, arbeidsdeskundige, arbeidshygienist, veiligheidskundige en AO deskundige), zullen daar waar mogelijk telefonisch doorgaan.

Wij willen u als werkgever adviseren de richtlijnen van de RIVM in de gaten te blijven houden en de aangegeven voorzorgsmaatregelen in acht te nemen. 

Mochten er nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.

 

 


Warning: session_write_close(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php56/sess_02r3d2n11cpkbr4jaf4uu392b7, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in /home/profcare/public_html/index.php on line 51

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/cpanel/php/sessions/ea-php56) in /home/profcare/public_html/index.php on line 51